طرز تهيه مرغ تندوري

طرز تهيه مرغ تندوري

مرحله اول

براي تهيه مرغ تندوري ابتدا بايد كار مرينيت مرغ در فر را انجام دهيم براي اينكار درون يك كاسه نسبتاً بزرگ كه بتوانيد آن را درون فر قرار دهيد ادويه تندوري را همراه با رب و گشنيز ساطوري شده مخلوط كنيد سپس به اين مواد ماست و روغن زيتون را اضافه كنيد پس از اينكه مواد كاملا با هم مخلوط يكدست شد پياز خورد شده را همراه با آب ليموترش و نمك و فلفل اضافه نماييد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي تكه هاي مرغ را به اين سس فوق‌العاده خوشمزه اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط نماييد سپس روي ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و براي مدت زمان دو ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها حسابي به خورد گوشت مرغ برود و فيله ها مزه دار شوند .

مرحله سوم

در مرحله بعد چند سوراخ روي فويل با خلال دندان ايجاد نماييد فر را از قبل با دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد پيش گرم كرده و ظرف مورد نظر را براي مدت زمان يك ساعت درون فر گاز قرار دهيد ‌‌. بعد از گذشت اين زمان ظرف را از درون فر خارج كرده فويل روي آن را برداريد .

مرحله چهارم

در مرحله بعدي آب مرغي را كه ته ظرف جمع شده است را بر روي فيله هاي مرغ ريخته و دوباره ظرف را براي مدت زمان ۳۰ دقيقه درون فر قرار دهيد ، تا خوراك مرغ دو نفره شما كاملا مغز پخت و جا افتاده شود . نكته : ( براي پخت مرغ در فر نيازي به اضافه كردن آب نيست )

طرز تهيه ماهي زعفراني

طرز تهيه ماهي زعفراني

مرحله اول

براي تهيه ماهي زعفراني روغن را درون قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد هنگامي كه روغن داغ شد سير را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد سپس به آن فلفل قرمز را همراه با رازيانه و زعفران اضافه نماييد مواد را با هم مخلوط كرده و به خوبي با هم برابر ۱ دقيقه تفت دهيد .

مرحله دوم

در مرحله بعد گوجه فرنگي ها را خرد كرده و به ادويه ها و سير تفت داده شده اضافه نماييد با پشت قاشق گوجه ها را در كف قابلمه اهنگ كنيد و اجازه دهيد تا كاملا پخته شود سپس نمك را به مواد اضافه كرده و براي مدت زمان ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا سس بپزد و كمي غليظ شود .

مرحله سوم

براي مزه دار كردن ماهي نمك و فلفل را همراه با ادويه هاي مورد نظر به ماهي بزنيد و پس از گذشت چند دقيقه آن را به مواد درون قابلمه اضافه كنيد و تقريباً براي پخت ماهي شما به ۱۰ دقيقه زمان نياز داريد در طول اين مدت زمان ماهي ها را در چند نوبت پشت و رو نماييد تا دو طرف آن پخته شود .

اميدواريم لذت ببريد ???? هاي پاتوق ????

طرز تهيه ماهي شكم پر جنوبي

طرز تهيه ماهي شكم پر جنوبي

مرحله اول

براي تهيه ماهي شكم پر جنوبي به روش رستوراني در گام اول ماهي را به خوبي تميز كرده و مي شوييم سپس به ماهي نمك زده و براي دو ساعت اجازه مي‌دهيم تا نمك بخورد بافت ماهي برود و پس از گذشته دو ساعت آن را دوباره زير آب گرفته و مي شوييم .

مرحله دوم

در مرحله بعدي پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن درون ماهيتابه ريخته با حرارت ملايم اجاق گاز پياز ها را تفت ميدهيم تا طلايي رنگ شوند پس از انجام اين كار را همراه با شنبليله به پياز داغ اضافه كرده و به خوبي با هم تفت ميدهيم تا رنگ سبزي ها تيره شود .

مرحله سوم

در مرحله بعد نوبت به اضافه كردن رب گوجه فرنگي و تمر هندي و سير له شده مي باشد مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده و پس از آن گردو را همراه با شهيد خشك اضافه كرده و دوباره تفت مي دهيم . در پايان به اين مواد زردچوبه را همراه با فلفل سياه و فلفل قرمز و نمك اضافه ميكنيم و براي يك دقيقه با هم مخلوط كرده و تفت مي دهيم .

مرحله چهارم

حالا براي مرينيت ماهي مواد را درون شكم ماهي ريخته و روي ماهي را با روغن زيتون و رب انار رو مال مي كنيم . اكنون بايد سيني فر را با روغن زيتون چرب كنيد سپس ماهيرا درون سيني قرار داده و براي مدت زمان ۴۵ دقيقه و با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد درون گاز قرار مي دهيم .

مرحله پنجم

براي اينكه تست كنيد ماهي پخته شده است يا نه با يك چنگال در اون قسمت هاي قطور ماهي فرو نماييد اگر به راحتي داخل بافت ماهي وارد شد يعني اينكه ماهي كبابي در فر پخته شده و آماده براي سرو شده است .

طرز تهيه فيله كباب مرغ

طرز تهيه فيله كباب مرغ

مرحله اول

براي تهيه فيله كباب مرغ خوشمزه به روش رستوراني فيله هاي مرغ را درون كاسه ريخته سپس به آن زعفران دم كرده را اضافه كنيد به طوري كه تمام قسمت هاي گوشت به زعفران آغشته شود ، حالا روي ظرف مورد نظر را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان يك ساعت درون يخچال قرار دهيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي فيله ها  را با روغن مايع مخلوط كنيد سپس به آن سس خردل را همراه با سس مايونز و آب ليمو ترش اضافه نماييد گوشت را به اين سس آغشته كرده سپس به آن نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد . پس از مخلوط كردن مواد نوبت به اضافه كردن پياز هاي خلالي مي‌رسد حالا ظرف مورد نظر را براي ۴ تا ۵ ساعت درون يخچال قرار دهيد .

خوراك گوشت و برنج طرز تهيه پخت خوراك خوشمزه مجلسي ساده

مرحله سوم

تا گوشت شما مزه دار مي شود زغال ها را روشن كرده تا كاملا سرخ و يكدست شوند اكنون فيله ها را به سيخ بكشيد و روي زغال كباب كنيد . براي تهيه جوجه كباب زعفراني يك سري نكات رو به شما مي گوييم كه با رعايت اين موارد مي توانيد يك خوراك خوشمزه و متفاوت داشته باشيد .

نكته

زعفران دم كرده را همان ابتدا اضافه كنيد با اين كار رنگ زعفران به خاطر استفاده از پياز و بقيه مواد از بين نخواهد رفت در مرحله بعد روغن مايع را اضافه كنيد تا روي فيله ها را به صورت كاور بپوشاند . چون كه آبليمو و نمك بافت فيله را سفت خواهد كرد . مرينيت جوجه كباب را يك شب قبل انجام دهيد تا حسابي مزه دار شود

طرز تهيه كمپوت كيوي

طرز تهيه كمپوت كيوي

مرحله اول

براي تهيه كمپوت كيوي خانگي پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را روي يك پارچه خشك و رنگ كرده و اجازه دهيد تا خشك شوند بعد از انجام اين كار پوست آنها را بگيريد و در ابعاد دلخواه خرد كنيد . خرد كردن ميوه به صورت سليقه‌اي ميباشد و ميتوانيد آنرا حلقه‌اي ، نيم حلقه اي و اشكال مختلف ديگر خرد كنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي درون قابلمه آب ريخته و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا گرم شود سپس شكر را به آن اضافه كنيد و تا زماني كه شركت كاملاً درون آب حل شود آن را هم بزنيد پس از انجام اين كار نوبت به اضافه كردن ميوه هاي خرد شده مي رسد ، حالا صبر كنيد تا ميوه ها پخته شوند .

مرحله سوم

در لحظات پاياني پخت مقداري گلاب به كمپوت خانگي اضافه كنيد و هنگامي كه كمپوت به غلظت دلخواه شما رسيد اجاق گاز را خاموش كنيد و صبر كنيد تا در همان شرايط خنك شود . حالا ميوه هاي خرد شده را همراه با شربت درون قابلمه درون شيشه هاي خشك و ضدعفوني شده بريزيد .

مرحله چهارم

به اين نكته توجه باشيد داشته كه تكه هاي ميوه درون شربت بايد شناور باشند حالا درب شيشه را محكم ببنديد به صورتي كه هوا نكشد سپس درون يخچال قرار دهيد . براي بهتر شدن مزه و خوش عطر بودن كمپوت ساده مي‌توانيد از موادي مانند هل و گلاب و زعفران و وانيل و يا رنگهاي خوراكي استفاده نماييد .

طرز تهيه كباب ديگي

طرز تهيه كباب ديگي

مرحله اول

براي تهيه كباب ديگي بدون فر ابتدا بايد سس مخصوص اين غذا با گوشت را تهيه كنيد براي اين كار دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را همراه با آبليمو و مقداري آب مخلوط كنيد سپس با آن ادويه هاي نمك و فلفل و پاپريكا و آويشن و ادويه كاري را اضافه نماييد اين صورت را كنار قرار داده و به سراغ مرحله بعدي برويد .

مرحله دوم

در گام بعدي گوشت چرخ كرده را همراه با پياز خرد شده و سير له شده مخلوط كنيد سپس با آن فلفل دلمه اي خرد شده را همراه با نعنا و جعفري اضافه نماييد پس از مخلوط كردن مواد نوبت به اضافه نمودن ادويه ها مي رسد حالا گوشت را با دست حسابي ورز دهيد تا ادويه ها به خورد آن برود و مزه دار شود ادويه هاي گوشت شامل زردچوبه فلفل و ادويه كاري مي شود

مرحله سوم

كف ماهيتابه را چرب كنيد و بعد از آن گوشت را كف آن تخت نماييد و هر مدل كه خواستيد آن را برش بزنيد و حرارت را كم كنيد تا آب‌ گوشت كاملاً كشيده شود و هنگامي كه دو طرف آن پخته شد سس مخصوصي را كه از قبل آماده كرده بوديد بر روي گوشت ريخته و براي چند دقيقه اجازه دهيد تا با حرارت كم كباب تابه‌اي شما جا افتاده شود .

طرز تهيه ترشي انجير

طرز تهيه ترشي انجير

مرحله اول

براي تهيه ترشي انجير خانگي خوشمزه و تازه پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا خشك شوند و آب اضافي آنها گرفته شود حالا به وسيله يك خلال دندان ضدعفوني شده چند سوراخ روي آنها ايجاد نماييد .

مرحله دوم

در مرحله بعد انجير را درون يك ظرف شيشه اي ضد عفوني شده و تميز بريزيد حالا نوبت اضافه كردن نمك و فلفل سبز همراه با گلپر و سركه به اين ترشي خوشمزه خانگي مي باشد . اندازه سركه در حدي باشد كه كاملا روي انجير ها را بپوشاند .

مرحله سوم

پس از انجام اين مراحل در شيشه را محكم ببنديد و آن را در هواي خنك قرار دهيد تا ترشي شما برسد پس از گذشت حداقل يك ماه ترشي انجير سياه شما آماده براي مصرف شده است . اگر مي‌خواهيد ترشي ليته تهيه كنيد فقط كافي است مواد را درون ميكسر ريخته و مخلوط نماييد .

طرز تهيه شيريني كنجدي

طرز تهيه شيريني كنجدي

مرحله اول

براي تهيه شيريني كنجدي خوشمزه و مقوي خانگي ابتدا كنجد را همراه با گردو و پسته درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد ، بعد از ۳ الي ۴ دقيقه تفت دادن اجاق گاز را خاموش كرده و اجازه دهيد تا خنك شوند .

مرحله دوم

در مرحله بعد شكر را درون ماهي تابه بريزيد و بدون اينكه ماده ديگري را اضافه كنيد و روي حرارت بسيار كم اجاق گاز قرار دهيد تا شكر ذوب شود ، پس از اينكه شكر به خوبي و كاملاً ذوب شد اجاق گاز را خاموش كنيد و بلافاصله ارده را همراه با شيره به آن اضافه كنيد و به خوبي با هم مخلوط نماييد .

مرحله سوم

در مرحله بعد كاغذ روغني را درون قالب قرار دهيد سپس شكر حل شده را همراه با شيره درون قالب بريزيد و بر روي آن مغز گردو و پسته و كنجد را اضافه كنيد ، حالا اجازه دهيد تا شيريني‌ بدون فر خنك شود سپس آنرا نوش جان نماييد .

طرز تهيه مرباي انجير

طرز تهيه مرباي انجير

مرحله اول

براي تهيه مرباي انجير سياه بايد انجير هاي سالم و تازه را انتخاب كنيد سعي كنيد از ميوه هاي درشت استفاده كنيد پس از اينكه آنها را شستيد و درون آبكش قرار داديد تا آب اضافي آن گرفته شود درون قابلمه ريخته و بر روي آنها شكر بپاشيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي و پس از انجام عمليات شكر پاشي براي ۳۰ دقيقه اجازه دهيد روي حرارت ملايم اجاق گاز بجوشد ، حالا زمان اضافه كردن آب ليمو ترش يا جوهر ليمو مي باشد بعد از آن چوب دارچين را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مرباي خانگي براي ۱۵ دقيقه ديگر بجوشد .

مرحله سوم

زماني كه مربا كاملا پخته و جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا در همان شرايط سرد شود اكنون مي توانيد چوب دارچين را از درون آن خارج كنيد و ميوه ها را درون ظرف شيشه اي بريزيد و براي جلوگيري از شكرك زدن مربا درب ظرف را محكم بسته و در يك مكان مناسب و خنك از آن نگهداري كنيد .

طرز تهيه غذا با ران مرغ

طرز تهيه غذا با ران مرغ

مرحله اول

براي تهيه يك غذا با ران مرغ خوشمزه پس از اينكه ران هاي مرغ را تميز كرديد آنها را درون قابلمه ريخته و سپس به آن يك عدد پياز خرد شده را همراه با سير خرد شده اضافه كنيد پس از انجام اين كار نوبت اضافه كردن ادويه كاري مخصوص مرغ ، زردچوبه ، نمك و برگ بو مي رسد .

مرحله دوم

در پايان دو ليوان آب جوش به مواد درون قابلمه اضافه كرده و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا خوراك مرغ مجلسي بپزد . پس از اين كه غذاي شما به خوبي پخته شد ران ها را خارج كرده و چ درون ماهيتابه بريزيد حالا با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند .

مرحله سوم

در مرحله بعدي آب مرغ را از صافي رد كنيد سپس به آن يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد ، مواد را درون قابلمه اي كوچك ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار داده و تا زماني كه به غلظت  يك سس برسد آن را بجوشانيد .

مرحله چهارم

براي تزيين سيني غذا دو عدد سيب زميني را خرد كنيد و پس از سرخ كردن در كنار سيني قرار دهيد . اين خوراك خوشمزه و مجلسي را همراه با يك ته چين ساده زعفراني و سالاد شيرازي مخصوص سرو كنيد .